Bedrijfsprofiel

Basisfilosofie
Logosconsult is een nieuw gezicht in de wereld van de zakelijke dienstverlening.  Jong, dynamisch en ambitieus kenmerken onze nieuwe organisatie.
Logosconsult is anders dan andere kantoren. Zij wil zich onderscheiden door persoonlijk, professioneel en betaalbaar te zijn.

Persoonlijk
Een klant is voor ons meer dan een debiteurennummer. Een klant heeft voor ons een gezicht, met een kloppend hart en een eigen identiteit. Iedere klant is voor ons uniek en verdient een op maat gesneden behandeling.

Professioneel
Wij verzorgen een hele scala aan diensten van hoogwaardige kwaliteit. Echter, we  zijn ons ervan bewust, dat kwaliteit een statisch begrip is, daarom zullen wij voortdurend onze grenzen verleggen.

Betaalbaar

Wij zijn van mening, dat professionele dienstverlening niet duur hoeft te zijn en dat het voor iedere klant toegankelijk moet zijn. Mits een organisatie zijn zaken
efficiënt en effectief organiseert kan zij ieder produkt of dienst betaalbaar aanbieden. Daarnaast moet dat met de huidige stand van de techniek -automatisering en internet- geen probleem zijn.